Sfaturi utile la achizitionarea unui redresor auto

Sa fii sofer intr-o zona cu ierni friguroase, unde nu este neobisnuit ca temperaturile sa inregistreze chiar si valori de -20 de grade Celsius, inseamna sa te pregatesti inclusiv pentru “surpriza” unui motor care face figuri atunci cand invarti cheia in contact. Pentru a preveni astfel de situatii, este indicat sa ai la indemana un redresor auto de buna calitate.

Acest dispozitiv iti va fi de un real folos pentru a incarca un acumulator descarcat dintr-o sursa externa, atunci cand nu te poti baza pe cea interna a vehiculului tau. Un redresor de baterie auto poate fi utilizat si pentru masurarea tensiunii. Daca iti va arata o valoare sub 12V, ai dovada clara ca piesa s-a descarcat.

Pentru a afla cum poti achizitiona un redresor auto eficient, vom trece in revista cateva criterii. Nu este nevoie sa fii un as al mecanicii! In primul rand, atentia ta trebuie sa se concentreze asupra functiilor si sigurantei. Un redresor prevazut cu protectie la polarizarea inversa si la supra-sarcina este o buna optiune. Un mare plus il detine si calitatea de incarcare rapida, cu oprire automata inclusiva dupa incarcarea la un nivel corespunzator.

Fie ca ai nevoie de un redresor pentru 12 volti sau de unul pentru 24 volti, iti recomandam sa cumperi numai de la distribuitori autorizati, care detin in oferta lor aparate fabricate de producatori de renume. Printre modelele mai convenabile, din punct de vedere al costurilor implicate la achizitionare, se numara cele produse de compania Ferve.

SC SORGETI SRL pune la dispozitie conducatorilor auto redresoare si baterii auto ieftine, alaturi de alte accesorii utile pentru a intregi functionalitatea vehiculului tau!