Spam de Crăciun

Vin Sărbăutorile, va rog să spamați pe toată lumea dar și pe mine, vreau să-mi deschid telefonul în data de 25 și să șterg nu mai puțin de 30-40 de mesaje tâmpite, vreau să-mi dați motive să vă înjur. Țin neapărat să aflu de la cel puțin 5-10 oameni ceva legat de lumina sfântă, de la alți 3-7 că spiridușii sunt la curve sau că Moșul e în ediție de criză.

Ia d-aci modele de mesaje:

* Îngerii din cer coboara/Cu-o frânghie și cu-o scară/Nu-ți lăsa izmene-afară/Că mie mi le furară. – WTF? Spiritul de Crăciun la români? Și îngerii lor fură, buey!

* Sa vina Craciunul si toti clopoteii din brad sa-ti cante colindul magic care sa poarte cu el increderea, puterea, speranta, de care ai atata nevoie! – Mersi, adică-s ceva ratat care are nevoie de încredere, putere și speranță… și astea toate să mi le cânte clopoțeii din brad… și tot io am nevoie de ele…

* Acum cand timpul sta sa-si împarta trupul intre vechi si nou, cand colindul isi pregateste cu emotie armoniile, cand magii strabat distantele pentru clipa cea de taina, acum, dupa Sfanta porunca a datinii strabune, iti incredintez gandurile frumoase de calde urari de fericire, sanatate, belsug şi impliniri – Ai terminat?

* Sa te loveasca trenul fericirii, sa te trazneasca fulgerul iubirui, sa-ti cada-n cap un sac de bani si un bilet cu La Multi Ani – Eventual să contractezi și o boală cu transmitere sexuală plină de bubițe roșii și zglobii ca nasu lu renu lu moșu.

* A trecut un an cu aripi frante peste noi, am inteles mai mult sau mai putin despre etern, am incercat sa fim mai buni sau mai piosi. Si acum, în prag de sarbatori, simtim cum linistea coboara ancestral in noi. Imbujorati de sentimente hibernale, cand sufletele noastre trimit atata drag spre voi, cu inima deschisa va uram tot ce-i mai bun in aste sfinte sarbatori – Mersi, io nu vreau liniște ancestrală în mine, prefer niște cârnați și ceva vin și mult zgomot.

* Reteta pentru un an bun: Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stres. Se imparte fiecare luna in 28-31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an! Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte umor. Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, un praf de bun simt si… o picatura de speranta! Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug… Preparatul gata facut se aseaza pe farfurie si se impodobeste cu frunzulite de curaj si incredere in sine. Se serveste zilnic, cu bucurie, alaturi de ceasca de cafea din fiecare dimineata! Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea: Un An Nou darnic si bun, Sanatate Deplina, Fericire Maxima si Abundenta Absoluta! – Dacă bagi și o bere peste toată treaba asta, sunt foarte curios ce iese a doua zi dimineața după cafea. Plus câte sms-uri fuți pe treaba asta să și înțeleagă omu ce dracu vrei să spui.

* Mă uitam pe geam afară…prin zapadă Moșul zboară ? Imi pare că te-ai îmbătat, du-te-n pula mea în pat! Ăsta vă rog io să-l trimiteți. Sigur va fi apreciat, mai ales de bunici și mătuși și eventual de șefi sau parteneri de afaceri.

Io d-astea vă doresc

One thought on “Spam de Crăciun

  • December 22, 2010 at 11:40 AM
    Permalink

    Geniale! Ca norocu’, eu de ani de zile nu mai primesc mesaje de Crăciun. De nici un fel. Mă întreb de ce :>) …

Comments are closed.