Spamul zilei – 18.07

Discleimăr

Categoria Spamul zilei va include câteva spamuri, 1-2-3 sau câte vrea mușchiu meu. Criteriul folosit în vederea alegerii lor va fi tot – care vrea mușchiu meu. Spamurile alese vor fi trecute prin filtrul nemilos al Notepad-ului, despuiate de link-uri si haștemeleuri urmând a fi aruncate cu furca pă zid ca să-și bată toată lumea ceea dă ele.

1)

 Din întregul articol se desprinde UN SINGUR ADEVĂR, acela că între sindicate și peluza de golani nu este nicio diferență.

2)

Hello. my name is lingerie sexy man i want you be versed my handle because i’m a unapproachable men

3)

În trei săptămâni de circulat cu autobuzele și de mers pe jos în Champaign-Urbana și în Chicago nu am auzit nici măcar o singură vorbă mai răstită, cu atât mai puțin o înjurătură sau o ceartă…; urechile-mi au auzit claxonând doar două mașini!

4)

Un bărbat a fost la un pas să producă un accident auto, doar pentru că a admirat pe stradă o femeie frumoasă.

5)

Și oare cum s-a ajuns aici? Nu demult era ceva atât de natural și de normal! Și nu mă refer la timpuri străvechi, când chiar nici nu se puneau astfel de probleme, dar chiar la epoci mai pline de pudoare decât vremurile noastre, în care apăreau imagini cu mame ce alăpteaza inclusiv pe bancnote, sau în marile tablouri și sculpturi, sau chiar și în icoane în biserici (noi am început să adunăm într-un folder pe Facebook imagini artistice frumoase cu mame ce își alăptează bebelușii, dar nu putem să ținem pasul cu câte tablouri și icoane sunt de fapt, așa că google images vă va ajuta în caz de nevoie).