Specificații și comandă Samsung Galaxy S8 / S8+

Procesor / memorie / sistem de operare
Samsung Galaxy S8 și S8 Plus sunt dotate cu procesoare Exynos 8895 Octa Core, memorie RAM 4 GB și memorie internă de 64 GB. Pe ambele telefoane rulează Android V7.0 (Nougat).

Baterie
Bateriile sunt de 3500 mAh pentru Galaxy S8 Plus și 3000 mAh pentru Galaxy S8.

Display
Samsung Galaxy S8 Plus are un ecran de 6,2 inch cu o rezoluție de 2960 x 1440 pixeli pe când ecranul Galaxy S8 are 5.8 inch.

Prețuri și comandă (click pe link-uri pentru a accesa pagina de comandă). Produsele se pot cumpăra și în RATE, detalii aici.
Design fara margini!

Display-ul Infinity are un ecran perfect de la un capat la altul, care continua dincolo de marginile telefonului, formând o suprafata fina, fara asperitati sau muchii. Este sticla pura, neintrerupta. Acopera intreaga parte frontala a telefonului, imbinandu-se perfect cu carcasa din aluminiu. Rezultatul este un smartphone perfect simetric.

O camera foto potrivita pentru orice moment

Surprinde viata asa cum este in realitate pe camerele Galaxy S8 si S8+. Camera din spate de 12 MP si cea frontala de 8 MP sunt atat de rapide si precise, incat nu vei pierde niciun moment, fie zi, fie noapte.

Securitate imbatabila

Privirile indiscrete nu sunt o problemă atunci când foloseşti scanarea irisului cu Galaxy S8 și S8+. Irisul are un model unic și este aproape imposibil de replicat. Astfel, prin scanarea irisului, telefonul tău și conținutul acestuia sunt disponibile doar pentru tine. Iar când vrei să-l deblochezi foarte repede, recunoaşterea facială este cea mai bună opţiune. *Irisul este partea colorată, inelară a ochiului tău.

Mai rapid, chiar si in ploaie

Iti folosesti telefonul aproape tot timpul. De aceea, Galaxy S8 și S8+ au integrat primul procesor de 10 nm din lume. Este rapid, puternic si creste eficienta bateriei. In plus, exista posibilitatea de a extinde capacitatea de stocare si il poti folosi chiar si in conditii de ploaie si praf datorita standardului IP68.