Spune NU lu’ Lady Gaga

Știa careva că s-a făcut petiție pentru oprirea concertului Lady Gaga de la București? Noah, știți acuma! Când mă uitam eu mai liniștit la știri, văd mecla ciobanului de Becali spumegând și lătrând cum știa el mai spurcat. Și aflu că s-a făcut o preacreștinească petiție pentru oprirea concertului maleficei Lady Gaga. Hai să trecem peste câteva comentarii mai spumoase:

– aceasta lady caca promoveaza “valorile” spurcate ale homosexualitatii si denigreaza crestinismul prin videoclipurile ei blasfemiatoare. este o incercare de punere in umbra a marii sarbatori Adormirea Maicii Domnului din 15 august. Maica Domnului este adevaratul model de vieturire al femeilor romance si nu numai!

– Gaga nu e o Lady.

– NU , pentru tradarea neamului romanesc si pentru spurcarea acestui pamint Sfant!

– Lady Gaga e papusa masonilor!

–  Aceasta “artista” nu reprezinta un model pentru tineretul roman crestin ortodox

– asta nu este muzică…..este un zbucium al sufletelor chinuite care nu au pe Dumnezeu..fără simboluri oculte sataniste ………fraților fiți atenți pentru că această persoană propagă satanismul…….semnați petiția și rugați pe bunul Dumnezeu să ne apere…….noi avem multă muzică bună …

– NU tarfei babyonului!

– Nu vreau sa vina Lady Gaga in Romania, vreau sa fie emisa o lege prin care muzica ei sa fie interzisa pe teritoriul romaniei + un mandat de arestare pe numele ei!

și încă una care sfidează până și gramatica creștinească

– NU TE VREM LA NOI IN TARA LEDY GAGA/ IESTI FICA LUI SATAN/ NU TE VREM APROAPE DE COPII NOSTRI.

One thought on “Spune NU lu’ Lady Gaga

  • August 9, 2012 at 7:39 PM
    Permalink

    Eu n-o suport nici ca femeie si nici ca si cantareata, dar nu ma intereseaza de aceasta petitie. Fiecare e liber sa asculte ce vrea. Nu putem impune asa ceva.

Comments are closed.