Stii de ce si unde poti sa inchiriezi un Mos Craciun?

Nu mai este foarte mult si luna decembrie ne va intampina cu tot ceea ce ii este specific. Si stim cu totii ce inseamna aceasta luna. Si nu fac referire la frig si zapada, ci la sarbatorile de iarna si goana dupa cadouri. Da, este ceva frumos, dar si obositor in acelasi timp, mai ales daca ai copii. Sa nu mai punem la socoteala faptul ca in ziua de azi este la moda sa il aduci pe Mos Craciun in carne si oase. Insa de unde sa aduci sau de unde poti sa inchiriezi un Mos Craciun? Iti recomand sa accesezi site-ul casaluimoscraciun.ro. Aici vei gasi cei mai autentici “Mosi”, cu haina rosie, barba, cizme negre si tot tacamul. De ce sa inchiriezi un Mos Craciun?

Noaptea de Craciun este o noapte cu adevarat unica, datorita Mos Craciun. Si nu doar pentru ca in aceasta zi speciala toata lumea este mai buna, ci pentru ca in aer exista o atmosfera unica si magica. Magia Craciunului este strans legata de cel mai iconic personaj al acestei sarbatori: adevaratul Mos Craciun! Batranul politicos este fara indoiala cea mai iubita si recunoscuta imagine de Craciun a intregului glob si ocupa un loc special in imaginatia si inimile celor mici, si nu numai.

Mos Craciun vine la tine acasa

In fiecare seara de 24 decembrie, Mos Craciun vine pe cosurile caselor. Toata lumea doarme si nimeni nu banuieste nimic. Odata ce cadourile au fost oferite, Mos Craciun dispare pentru a duce magia in alta casa. A fost intotdeauna visul fiecarui copil sa-l intalneasca pe Mos in persoana si sa vorbeasca cu el. Ce ai spune daca ai avea numarul de telefon al lui Mos Craciun?

Cu siguranta nu este usor sa il poti contacta adevaratul Mos Craciun, dar uneori magia e reala si aici intervine casaluimoscraciun.ro. Sunat din timp, Mosul va veni la tine acasa in decembrie, la data aleasa. Cu siguranta exista o lista foarte lunga de jucarii pe care le doresti acasa, livrate direct din mainile lui.

Mosul livreaza cu adevarat cadouri acasa? Te-ai gandit vreodata sa faci Craciunul copilului tau unic si de neuitat?

Cu siguranta unele cadouri dragute ajuta pentru a face un Craciun de neuitat, dar exista ceva ce ii va face copilului sarbatorile si mai magice: venirea lui Mos Craciun. Mos Craciun adevarat aduce cadouri direct acasa. Programat din timp, in seara de 24 decembrie, sau in alta seara, va veni la tine acasa in carne si oase, cu haina rosie, caciula, centura, manusi si  barba alba groasa. Sosia lui Mos Craciun in persoana va aparea ca prin magie la usa casei tale, gata sa ofere copilului si intregii familii un Craciun cu adevarat de neuitat.

De ce este atat de importanta livrarea cadourilor acasa?

Figura lui Mos Craciun are un efect pozitiv asupra mintii celor mici. Adevaratul Mos Craciun stimuleaza in ei simtul fantasticului, al curiozitatii si al descoperirii. Constructia mitului are loc aproape spontan in mintea copiilor si contribuie la dezvoltarea simtului critic. Poti crede ca incurajarea mitului lui Mos Craciun poate fi o greseala, dar nu este deloc asa. Intalnirea cu un personaj fantezist, cum ar fi Mosul, stimuleaza creativitatea si imaginatia copiilor, atat de fundamentale pentru dezvoltarea sanatoasa a celor mici intr-o lume din ce in ce mai digitalizata si dezumanizata. Intalnirea reala cu o figura care intruchipeaza aspectele pozitive si pure ale fiintelor umane, ii ofera copilului posibilitatea de a exterioriza mai usor acele valori si sentimente bune. Copiii incep sa invete ca aceste sentimente si emotii sunt reale si pot fi atinse.

Mos Craciun este bun pentru toata lumea?

Da, chiar si adultii iubesc, in mod voluntar sau nu, farmecul lui Mos Craciun, pentru ca vizionarea emotiilor celor mici este in masura, pentru cateva momente, sa readuca magia din copilarie. Suntem capabili sa redescoperim acele senzatii pe care am crezut ca sunt in stare latenta si le experimentam din nou. Chiar si atmosfera de mister si magie pe care o construim noi insine alimentand mitul in mintea copiilor este un act extrem de terapeutic. Intr-un fel, ne readuce la dimensiunea jocului, ne intoarcem si copiii personalizand acele jocuri de tip „hai sa pretindem asta”. Cu siguranta, exista un grad mai mare de constientizare in noi insine. Pana la urma, este un pic ca teatrul: din punct de vedere rational stim ca ceea ce vedem este artificial, dar acest lucru nu ne impiedica sa fim miscati sau sa radem, determinandu-ne astfel sa fim implicati emotional in reprezentare.

Este intr-adevar o experienta magica pentru cei mici sa-l intalneasca pe Mos Craciun real, dar Mos Craciun va fi si autentic?

In primul rand, cel mai cunoscut atribut al dragutului batran este barba lui alba lunga.
S-ar parea de prisos sa o repet, dar Mos Craciun de la casaluimoscraciun.ro are o barba adevarata. Vei primi un bunic foarte dragut, cu o barba lunga alba, autentica. Pentru inca un an magia va fi in siguranta: copilul tau va crede inca un an, si inca un an, iar tu poti continua sa crezi, la randul tau, in Mos Craciun.