Știrile de 1 Aprilie

Știri externe:

~ Barack Obama ia exemplul lui Michael Jackon și își schimbă culoarea pielii. Conform agenției de presă Ăsoșieitid Preș, Obama va fi roșu la față, alb pe spate și albastru de Voroneț pe burtă. Deasemenea, fiind un fan înrăit al trilogiei Lord of The Rings, își va face și implanturi de păr pe laba piciorului.

~ Angola și Mozambic au redeschis războiul. De această dată, Angola acuză Mozambicul de întreruperea agentului termic.

~ Elveția a inaugurat prima bancă de gândaci. Faimoasă fiind de-a lungul timpului pentru cele mai sigure bănci din lume, Elveția face un pas mai departe, deschizând prima filială a Gândac Bank. Urmează Iepure Bank, Godzilla Bank și Alien Bank. Terminator Bank a fost un eșec devastator, bancherii elvețieni încercând să mușamalizeze toată afacerea.

Știri interne:

~ Emil Boc face un pas decisiv. La insistențele românilor de pretutindeni, piticul ducător de râpă, a anunțat că se va arunca în gol de la etajul 20 al unei clădiri de birouri. În timpul zborului, se va închide într-un sac de nailon de 100 X 30 cm, pentru a face munca mai ușoară celor de la salubrizare.

~ România finalizează azi al 24-lea metru de autostradă pe acest an. De mîine încep plombările primilor 23 de metri, lucrările la metrul 25 urmând a se relua cu data de 1 mai.

~ Tulcea este gazda unui eveniment de talie mondială. Ieri a fost adus la suprafață nimeni altul decât celebrul Nautilus, despre care Jules Verne, săracul, credea că s-a scufundat. După ce a fost amendat, echipajul acestuia a fost predat organelor abilitate. Legendarul submarin va înlocui Delfinul, singurul submarin din Marea Neagră, care de 20 de ani nu se mai poate scufunda din cauza găurilor.

________________________________________

Și o glumiță drăgălașă de 1 aprilie

Bulă face o glumă de 1 aprilie:
– Mamă, vezi că tata s-a spânzurat în garaj!
Fuge mă-sa în garaj, nimic…
Apare și Bulă:
– Ha, ha, ha! Păcaleală de 1 aprilie: s-a spânzurat în pod!