Suntem prea saraci sa nu ne incalzim cu aparate senzationale de la Daikin!

Sa iti recunosti cu onestitate limitele financiare nu este deloc un lucru rau. Oricum, cei din jur stiu foarte bine, daca esti sarac sau bogat.

Bine ar fi insa sa se faca educatie financiara tuturor de la cea mai frageda varsta sa isi salveze familia de lipsuri mai tarziu! De pilda cumpararea unor lucruri foarte ieftine nu este deloc o solutie eficienta pentru cei saraci.

Oamenii lipsiti de posibilitati financiare se feresc de incalzirea pe lemne care afecteaza serios bugetul familiei prin preturie exorbitante, dar nu se incalzesc nici la un resou ieftin, care mananca bani si este foarte periculos!

In anumite localitati se fac liste de asteptare pentru lemnele de foc, in plus sentimentul de vinovatie ca pentru caldura din casa au fost rapusi zeci de pomi falnici nu face bine nimanui.

Daikin vine in sprijinul oamenilor cu copii multi, care se straduiesc sa supravietuiasca dintr-un salariu, alocatii si venituri minuscule suplimentare.

Un aparat de aer conditionat care apartine clasei energetice A++ consuma putin mai mult decat iluminatul casei. In plus, cand aerul s-a incalzit suficient el poate fi oprit si repornit la nevoie.

Aparatul de aer conditionat inlocuieste deopotriva soba de teracota si ventilatorul, iar daca ar fi sa discutam despre soba: 700 de lei costa materialele, 700 de lei mana de lucru, plus materialul lemnos al carui pret creste an de an.

Sper ca ati inteles ca aparatele de aer conditionat sunt securizate si nu s-a auzit de vreun incendiu declansat de la ele.

Rezistenta mare asigura utilizarea lor un timp indelungat, iar pentru avariile la sistemul de alimentare se pot asigura surse alternative:generatoare de curent sau panouri solare speciale, care sunt si subventionate.

Mi-ar placea ca in viitor toate gospodariile sa se incalzeasca de la aparatele de aer conditionat performante, iar consumul lor sa fie asigurat de panouri solare, care sa transforme lumina diurna in energie.

Totul se poate in timpul acesta in care tehnologia cunoaste un avant fara precedent.

Daikin va educa financiar si ecologic si ar trebuie sa fiti receptivi la mesajul pe care il transmite aceasta firma prin aparatura sa performanta.

Gata cu taierea padurilor sa avem caldura iarna, cand putem sa punem apa din barajele tarii sa sustina aparatele de aer conditionat, pana va veni ziua accea in care lumina ne va asigura si necesarul de caldura!