Sursa de consumabile pentru hotelurile cu muuulte stele

Cu cat creste numarul de stele ale unei unitati de cazare, cu atat se diversifica consumabilele. De la conditii decente de viata se trece rapid la cele de lux. Cele mai bune consumabile hoteliere se gasec in magazinul online Grafinetcosmetics.ro. Un hotel care are trei stele trebuie sa nu lipseasca nicio secunda clientul de sapunul, hartia igienica de calitate, samponul de corp sau balsamul de corp si de par. Toate aceste produse de igiena sunt asezate frumos in baie si cantitatea este gandita sa ajunga si turistului care se spala de cinci sase ori in cele doua zile cat sta la hotel. Desigur vorbim de baia completa, fiindca pe maini cineva se poate spala de zeci de ori intr-o zi.

Incepand cu cele patru stele, oaspetele trebuie tratat regeste. El trebuie sa se simta rasfatat, de aceea si gama consumabilelor se diversifica. De la sapunuri ambalate manual in hartie cerata de lux cu parfum de vanilie, scortisoara, iasomie, trandafir sau citrice se trece la produse ale brandurilor de lux, la care se adauga: demachinate, betisoare pentru urechi, casca pentru dus, ata dentara si buretel pentru curatat incaltamintea. Nu ar fi deloc rau ca gama acestor produse de igiena si intretinere sa se imbogateasca si cu o periuta de dinti ambalata si pasta de dinti care sa ajunga in perioada cazarii. Plecat din graba, uneori omul uita sa isi ia aceste produse indispensabile mentinerii igienei orale.

Sa nu uitam nici halatul alb si papucii perfect curati care isi asteapta clientul sa iasa curat din baie.
O unitate de prestigiu, de 4-5 stele alege din magazinul de consumabile hoteliere brandurile de lux. Un set util este si cel compus din ata de cusut de diferite culori, ace si nasturi ca in eventualitatea in care clientuui i se destrama un tiv, i se rupe o haina sau ii cade un nasture sa isi poata repara imbracamintea si sa se simta confortabil.

O gazda buna vine in intampinarea tuturor nevoilor clientului fiind in stare sa le anticipeze complet. In asta sta secretul primirii unui numar mai mare de stele. Sa te gandesti si sa pui la dispozitia oaspetelui tot ceea ce are el la domiciliu si ceva in plus reprezinta obtinerea calificativului excelent la capitolul gazduire.

Orice lucru din categoria consumabile isi are utilitatea lui si nu reprezinta un moft. Sa zicem ca o doamna cazata de cateva ore va participa la un congres si trebuie sa-si faca un dus inainte de a se imbraca pentru eveniment, dar nu doreste sa isi ude parul care este aranjat intr-un anume fel. Casca de par o ajuta sa isi pastreze uscata podoaba capilara. Este adevarat ca anumite unitati hoteliere de lux pun la dispozitia oaspetilor si uscatoare de par, dar casca se poate folosi preventiv si toata lume este multumita: clientul ca nu i-a venit apa in cap, gazda ca nu s-a mai consumat electricitate si pentru uscatorul de par. Exemplele pot continua, dar managerii hotelurilor au indatorirea de a semna un protocol de colaborare cu magazinul amintit mai sus, daca vor ca toti cei care se cazeaza sa nu uite calitatea sapunului si varietatea si utilitatea consumabilelor.