Tipuri de pantofi cu toc

1. Platforme cu toc

Puteți vedea platforme cu toc mic pana la toc foarte înalt. Principalul lucru care le face să fie toc platforma este că partea încălțămintei de sub talpă este mai groasă. Mulți spun că acest lucru face ca tocurile mai înalte să fie mai confortabile, deoarece există o diferență de înălțime mai mică între partea din spate și partea din față a piciorului. Cum să le purtați: deoarece sunt atât de confortabile, puteți purta chiar cu o rochie care nu e stransa pe corp pentru o seara in oras cu prietenii.

2. Sandale cu toc si bareta in jurul calcaiului 

Spre deosebire de curelele din jurul gleznei, călcâiul are doar o curea care se întinde pe spatele lui. Acest lucru oferă un aspect mai elegant, în timp ce ofera stabilitate. Cum să ii purtați: Purtați-i cu o pereche de boy friend jeans, dar asigurați-vă că ii indoiti puțin, astfel încât baretele sunt vizibile.

3. Peep toe – pantofi cu degetul mare la vedere

Pantofii peep toe vin în toate formele și dimensiunile. Tot ce au nevoie este un decupaj la varful pantofilor pentru a scoate la iveala unghiile colorate. Cum să ii purtați: la serviciu cu pantaloni mulati, dar asigurați-vă că unghiile dvs. sunt vopsite într-o culoare distractivă pentru acea doză suplimentară de culoare.

4. Pantofi cu talpa din pluta

Aceste tocuri se referă pur și simplu la materialul de plută folosit pentru a ii face. Ei pot varia în înălțime și stil, dar materialul de plută face calcatura mai moale, mai amortizata.

5. Toc mosor

Dacă te gândești la un mosor de ata, poți înțelege conceptul. Călcâiul este mai gros la nivelul piciorului, îngust în mijloc și apoi se largeste la baza.

6. Saboti inchisi

Sunt orice tip de pantofi care se ridică deasupra lungimii labei piciorului. Pot fi deschisi sau închisi iar înălțimea călcâiului poate varia.

7. Pantofi-corset

Cele două părți ale calcaiului sunt legate împreună ca intr-un corset care se ridica pe glezna ca o gheata.

8. Pantofi Oxford

Oxfordul tradițional are acea alura academica, cu un călcâi plat. Dar, în ultima vreme, vedem că tocurile Oxford vin in trend. Călcâiul este încă plat la bază, dar cu o înălțime mai mare decât cei Oxford tradiționali.

9. Tocuri coloana

Acesta este termenul general pentru toate tocurile cu o bază mai largă, care sunt de obicei pătrate. Oferă mai multă stabilitate decât tocurile tradiționale sau stiletto-urile.

10. Espadrile cu tocuri

Oarecum nou pe scena modei, pantofii Espadrile au o parte superioara din material textil si o talpa de fibre impletite, facuta populara la nivel mondial de catre Toms. Espadrille pot fi fara toc sau cu platforma.