Top 10 vânzări tâmpite

1) “VIBRATORUL JELLY” – un accesoriu indispensabil oricărei femei care ține la sănătatea, reputația și demnitatea ei. Un bărbat responsabil va avea grijă să-i ofere iubitei un cadou deosebit și extrem de util. Citește mai mult.


Cunoscut și mediatizat în culturile primitive ca Activia sau Bitter Suedez, Dildo Jelly este musafirul surpriză în orice relație serioasă.

2) Vând avion în stare foarte bună de funcționare, se găsește pe Otopeni, pe aeroport, culoare galben. Citește mai mult.


Avionul poate fi vizitat în orice zi între orele 12-14, la fel și proprietarul cu tot cu cămașa lui de forță, culoarea galben e obligatorie pentru calmarea spiritelor.

3) Caut femeie serioasă. Om rezonabil (muncitor, hotărât, bețiv, curvar, port ochelari pe nas) 48 ani, fără obligații, doresc o femeie normală, adaptabilă, serioasă pentru prietenie, relație, conviețuire. Posed avere medie. Citește mai mult.


Camionagiu cu excese, caut femeie fără excese pentru felație relație de durată, posibil zămislire caminonagii mici, feroci și precoci.

4) Tânăr, ajut la conceperea unui bebeluș. Descriere: Tânăr 32/1.79/72, ajut la conceperea unui bebeluș cu o doamnă care iși doreste copil. Pot fi contactat la… Citește mai mult


Venit recent de pe Venus, vin cu pace, tânjesc la perpetuarea venusienilor prin orice mijloace, inclusiv mica publicitate. Exclus imobiliarii.

5) Doamna ELENA, cu puteri supra pământești, deschide cărtile de ghicit prin telefon, rezolvându-vă orice problemă aparută în viața dumneavoastră.Citește mai mult.


Vrăjitoare recunoscută pe plan internațional, intergalactic și interpacific, ghicesc în e-books, notebooks și capace de Megane. Rezultat garantat prin MMS în maxim 72 de ore lucrătoare de la data fraieririi.

6) Doriți să vă impresionați partenera cu un jet puternic? Doriți să simțiți plăcerea de a ejacula jet după jet după jet, asemănător starurilor din filmele pentru adulți? Citește mai mult.


Sky Jetul Power Rangers te ajută să atingi Nirvana Jetului Absolut. Încrede-te și nu cerceta. Jetuiește ACUM!

7) Vând pentru fier vechi vapor. Cca 3000 Tone. Vaporul nu se poate tracta. Dorim cumpărător ferm să-l taie, pregătească, să-l transporte unde dorește. Citește mai mult.


După tăierea, pregătirea și transportul de către cumpărător, oferim carte de bucate specializată pe mâncăruri portuare precum și ghid pentru extragerea spermanțetului.

8) Până la 20. 12. 20xx, dezhumez și VÂND LOC DE VECI în Cimitirul IZVORUL NOU, fără nici o amenajare sau îmbunătățire, cu suprafață totală de 1,10.x2,40=2,64m. Citește mai mult.


Prețul estimativ este de 12000 EURO + taxe (taxe necesare pentru actul de dezhumare și vandalizare, acte de transport mumii, slujbă de veșnică pomenire a vandalizatului precum și parastas de 120 de ani, pomenire, menționare, amintire, TVA și plata datoriilor dezhumatului către C.E.C., F.N.I. și C.F.R.)

9) Vând o pisică moartă. Vreau să vând pisik mea moartă. Este frumoasă, are părul ciufulit și ars. Citește mai mult.


Ofer la schimbuleț vulpișoară moartă prin extirpare de pe glănduțele sudoripare ale unui iepuraș. Stare impecabilă. Imaginație bolnavă. Reloaded.

10) Schimb hârtie igienică folosită pe o parte contra scobitori folosite la un capăt. Citeste mai mult.


Baftă!

4 thoughts on “Top 10 vânzări tâmpite

 • April 16, 2010 at 8:41 AM
  Permalink

  Vai de mama celor care au pus anunturile pe bune. Aia care au facut misto… ce sa zic, bravo lor, sunt funny unele :)

 • April 16, 2010 at 1:18 PM
  Permalink

  Eu zic ca cu ofertele astea ne facem oameni daca profitam, mai ales pt fete camionagiu ala :))

 • April 20, 2010 at 3:06 PM
  Permalink

  Aia cu tanarul care vrea sa produca copii contracost ar putea fi destul de reala. E si un film cu tema asta. S-o fi inspirat de acolo.

Comments are closed.