Trei beneficii ale figurinelor pentru copii

Intreaba orice copil daca ii plac figurinele si de cele mai multe ori vei primi „da” drept un raspuns ferm! Adevarul este ca din momentul in care au aparut pe piata, aceste jucarii au fost o sursa de incantare pentru copii. Acestea nu sunt doar pentru baieti, ci pentru copii, in general, intrucat nu exista nici un motiv pentru care fetele nu se pot bucura de ele, de asemenea. Acestea sunt distractive, dar exista, de fapt beneficii educationale pentru achizitionarea lor pentru copiii nostri? De fapt, exista si le poti verifica in cele ce urmeaza!

Beneficiul # 1: Figurinele ajuta la dezvoltarea imaginatiei

In primul rand, acestea sunt modalitati importante pentru copii, pentru a-si utiliza imaginatia, deoarece creeaza povesti si situatii la care aceste jucarii iau parte. De asemenea, ii ajuta sa isi exprime gandurile, precum si sa isi dezvolte abilitatile de vorbire si de povestire.

In al doilea rand, jucariile tip figurine ajuta copiii sa invete diferenta dintre bine si rau, intrucat acestia isi imagineaza, de obicei, scenarii in care un personaj-figurina este eroul, in timp ce celalalt este un personaj negativ. Folosind aceste jucarii, parintii isi pot invata copiii diferenta dintre valorile sau actiunile bune si rele. Acest lucru ii poate ajuta sa se implice mai mult in orice scenarii sociale pe masura ce cresc.

Beneficiu # 2: Figurinele sunt bune pentru a invata competente suplimentare

Acestea reprezinta o modalitate buna de a invata copiii sa dezvolte competente suplimentare precum aceea de a invata cum sa numere folosind aceste jucarii drept unitate de masura. Invatarea adunarii si scaderii prin construirea de povesti este posibila folosind acelasi concept.

Poti invata, de asemenea, copiii sa identifice culorile si caracteristicile folosind figurine si seturi de joaca, de exemplu, prin solicitarea acestora sa aleaga toti eroii intr-o culoare specificata dintr-o gama de diferite jucarii sau cerandu-le sa selecteze toti super-eroii care poarta masti; exista multe moduri in care poti incorpora jucariile in procesul de invatare.

Beneficiul # 3: Figurinele sunt articole excelente de colectie

In cele din urma, aceste jucarii pot fi un produs de colectie valoros, asadar este un avantaj in sine. Acestea sunt destul de durabile, astfel incat este posibil ca odata cu trecerea anilor copilul tau sa pretuiasca in continuare colectia sa de figurine si este posibil ca acesta sa devina chiar un colector serios, ceea ce poate avea drept rezultat beneficii financiare mari.