Trotinetele electrice sunt calea viitorului pentru a ne deplasa

Trotinetele electrice au devenit mijloace de transport foarte convenabile deoarece nu consuma combustibil si sunt mai putin costisitoare decat o masina. De asemenea, trotinetele ne scutesc de statul la semafor si reduc distantele pe care le avem de parcurs, deoarece conducatorii pot folosi scurtaturile pe care o masina nu le-ar putea parcurge.

Care sunt principale avantaje ale trotinetelor electrice?

  • Spatiu de depozitare – o trotineta poate incapea cu usurinta si sub biroul de la munca sau acasa intr-un mic colt din balcon.
  • Economie de combustibil – unul dintre avantajele semnificative ale trotinetei este tocmai acesta, scapati de costul combustibilului.
  • Libertate – ajungeti de la punctul A la punctul B repede, nu mai asteptati autobuzul sau taxiul. Pur si simplu desfaceti trotineta si plecati la drum.
  • Ecologie si respect pentru mediul inconjurator – de fiecare data cand utilizam o trotineta electrica contribuim putin la spiritul ecologic care ar trebui sa fie prezent in viata noastra de zi cu zi.
  • Costuri de intretinere mai scazute – motorul electric nu are nevoie de intretinere. Scutiti astfel timp si bani in acest sens. Scapati de schimburile de ulei, filtre, etc.
  • Impact acustic mai redus – desi unele persoane sustin ca trotinetele electrice dauneaza si induc in eroare alti participanti la trafic pentru ca “nu fac zgomot deloc”, trebuie sa retinem ca poluarea fonica este una dintre problemele grave ale societatii urbane actuale. S-a demonstrat stiintific ca zgomotul de pe strada reduce intre 30%-40% productivitatea oamenilor.
  • Parcare fara probleme – parcarea nu va mai fi niciodata o problema atunci cand utilizati trotineta electrica, deoarece acestea sunt foarte usoare si le puteti lua cu voi in casa sau la birou. Este necesar un spatiu foarte mic pentru a le parca sau depozita.

Dintre toate modele de trotinete electrice modelul RYDE 350 – seria 8”  este unul foarte convenabil la pret, dar si pentru caracteristicile sale.
Trotineta electrica pliabila RYDE 350 – seria 8” este echipata cu un motor electric de 350W, suficient pentru va ajuta sa obtineti o autonomie de pana la 20-25 de km, calculata la o viteza cuprinsa intre 15-25 km/h. Motorul este de tip HUB Brushless pentru a garanta eficienta maxima si un ciclu de viata mai lung. Aceasta trotineta electrica este certficata ISO9001.

Motorul este foarte silentios si suficient de puternic pentru a face fata cu brio provocarilor de zi cu zi din trafic. Trotineta este echipata cu un display inteligent ce permite reglarea vitezei, fiind disponibile trei trepte de putere, pana la viteza maxima de 35 km/h.

Trotineta este realizata din materiale foarte rezistente, are o greutate totala de numai 15 kg si poate suporta o sarcina maxima de 120 kg.

Dimensiunile rotilor sunt de 8”, roata din fata este umflata cu aer pentru confort, iar roata din spate este plina, realizata din material tare pentru ca acolo se afla si motorul trotinetei.

De asemenea, alaturi de aceasta trotineta electrica veti beneficia de urmatoarele elemente integrate: sistem de semnalizare, sistem de inchidere inteligenta cu cheie, incarcator de 42V.