Uite ursu, nu e ursu

Mare dramă, mare, după ce o dudie nefutută s-a gândit să-i scrie unui scoţian care organizează vânători de urşi în România. Care scoţian i-a răspuns în felul următor – “Yes, we will kill all your bears, all your birds from the Danube Delta, all your capercailles, all your wild boars and all your red deers. You are a cheap country, with cheap rulers, corrupt politicians, and this is what you deserve.”

Trecând peste tonul de palmă peste ochi, eu nu înteleg drama. Are autorizaţie, are firmă care se ocupă cu asta, adică aduce oameni la vânătoare, implicit bani în ţară. Unde e problema? Răspunsul pe care l-a dat unei lighioane care-l lua la întrebări de ce ucide urşi? Pentru că dă bani ca să ucidă urşi. Pentru că ucisul animalelor ca sport este legal, pentru cine îşi permite. Dacă noi ca ţară înapoiată nu ne ştim proteja fondul de vânătoare, e o total altă problemă. Dar ce ar fi dacă s-ar face petiţii pentru  a se opri vânătoarea de fazani, de vulpi, de iepuri sau contra fermelor de porci. Toate au un sufleţel.

Lighioana aia de ce nu-i chestionează pe cei de la Ministerul Mediului ce se întâmplă cu banii proveniţi din autorizaţiile astea? Sau de ce se dau aşa usor? Sau de ce nu există o statistică exactă a animalelor protejate? E mai simplu să scrii o aiureală de email unui străin (sau poate mai multor străini) sperând că iese o sămânţă de scandal.

După ce vă opriţi din înjurat, daţi o geană şi pe comentariile care însoţesc iniţiativa prea-înalt oligofrenului Morar, iniţiativă care nu mi-e foarte clară spre deloc. Am ales câteva comentarii care au o oarecare urmă de coerenţă. Că deh, BAC-ul e grele. P.S. poza hulită e a unui urs grizzly sau kodiak, nu brun, dar contează prea puţin.

Haideți să ucidem boul. Să facem să pară un accident de vânătoare

Că doar aşa e legal! Ochi pentru ochi!

Abia astept sa vin in octombrie. voi fi si eu acolo cu un M16. am si 5000 de cartuse, sunt curios cum vor reactiona cand vor deveni din vanator in vanat

Rambo e cu noi!

Am facut o reclamatie la PETA din SUA. Cine vrea sa schimbe ceva sa faca reclamatie tot acolo 

Să schimbe ce, guvernul?

Dar boul de la cotroceni care ucide demnitatea si bunul simt cand il oprim?

Sper că măcar acum Băsescu e mulţumit!

Eu zic sa-l ucidem ca e ieftin la noi un ucigas doar suntem o tara ieftina

Facem o chetă şi punem de-un omor! Eventual vorbiţi cu Huidu să-şi ia permisul înapoi…

Oameni buni, raportati-l si blocati-l pe idiot. Daca suntem mai multi FB il va bloca si ii va sterge pozele. Macar sa stie ca nu e neglijat. Si apropos, cat de greu e de organizat un accident la vanatoare?

Oricine ştie, nu ai profil de Facebook, nu exişti! Nu exişti, nu ai cum să împuşti!

Daca va duceti in padurea in care se tine evenimentul o vor opri. Ca doar nu or sa traga in oameni!!!!

Eventual să le chemaţi şi pe cele de la Femin să-şi arate ţâţele, doar nu vor împuşca ţâţe!

E simplu. Aflam cand vine in octombrie. Se poate afla, va spun cu siguranta.punem mana pe el si pe pisati de “vanatori”, dezbracati si legati de copaci. Daca facem o brigada de 200-300 de insi ii aranjam pe boschetari. Si atunci o said vada rezultatul unei tari corupte: ii linseaza lumea si nimeni nu plateste in fata legii!

Să omorâţi şi ceva ţigani dacă tot s-a făcut brigada. Şi eventual nişte unguri. Şi să salvaţi Roşia Montană!

I hope you die soon in prison in Romania. today was made a criminal complaint against you for poaching. We have all evidence favorable to see you in jail”

De la plângere penală făcută unui cetăţean străin în baza unei poze de pe Facebook până la a-i putrezi oasele într-o închisoare din România e doar un pas. Remember Teo Peter… 

o tara de nulitati incepand cu presedintele, parlamentul, armata si politia romana… sa va fereasca Dumnezeu sa puna mana unu ca mine pe un milion de euro sa vezi organizatie care aplica legea poporului in Romania… MUISTILOR!

Să ne ferească Dumnezeu să pună unu ca tine mâna pe un milion de euro. Câte BMW-uri îţi iei?

Ce ar fi sa i se faca o intampinare surpriza cu multe pioneze si cuie pe jos sa faca pana la toate rotile sa nu poata ajunge nicaieri de la aeroport sau sa ramana blocat in padure

Să-i puneţi şi căcat pe clanţă şi să sunaţi la uşă!

urs impuscat

4 thoughts on “Uite ursu, nu e ursu

 • July 31, 2013 at 1:29 PM
  Permalink

  We will drink all your Ursus and we will empty all your Ciuc!

 • August 1, 2013 at 10:47 AM
  Permalink

  bah, tu ai auzit vreodata un scotian vorbind? ce accent are. e mai gretos decat ala nord-irlandez si aproape la fel de rau ca ala moldovenesc

 • August 2, 2013 at 12:27 PM
  Permalink

  Probabil ai fost sodomizat in copilarie de vreun scotian si ai ingropat trauma. Nu trebuie sa-ti faci griji, probabil ca semanai cu o oaie, nu e vina ta, traieste-ti viata, bea Fanta!

Comments are closed.