Un local cu aer vintage

A venit vara si localurile si restaurantele se intrec in oferte una mai buna ca alta pentru clientii care isi doresc sa isi petreaca clipe de neuitat si sa se relaxeze. Asta mi-am dorit si eu, insa m-am gandit sa fac ceva inedit, unde lumea sa se simta ca si cum ar intra intr-o alta lume. Suntem cu totii satui de cotidian si adesea ne dorim sa evadam. Cam asta este si localul meu. Un loc pentru evadare, cu aer vintage, specific anilor ‘50. Insa, cand spun anii ‘50, ma refer la faptul ca totul este ca in acea perioada. Personalul este imbracat in stil pin-up si decoratiunile sunt asemenea. Atunci cand intri in localul meu ai impresia ca John Travolta va iesi de dupa colt pentru a dansa cu Olivia Newton John. Am angajat si o trupa care canta piese specifice acelei epoci. Ce sa spun? Localul a fost un succes din prima saptamana, acum fiind unul din cele mai voga din tara, nu doar in oras. Insa, asta a insemant multa munca din partea mea si a celor care ma ajuta in aceasta afacere. Mobilierul a fost comandat de la niste specialisti in piese vintage si asta nu e tot.

Pentru a da o nota autentica, covorul nu a fost unul oarecare. Am comandat, de pe site-ul sanito.ro, un covor mai special. Firma face pentru clienti covorase interior cu logo sau orice imagine doreste clientul. Imaginea reprodusa este facuta cu mare maiestrie datorita aparaturii de ultima generatie pe care cei da la sanito.ro o folosesc. Covoarele sunt fabricate din fibre rezistente, in special pentru zonele cu trafic intens cum sunt barurile, dar si mall-urile, sediile de banci, companii sau aeroporturi. Poti sa alegi culoarea si design-ul si in maxim 7 zile ai produsul.

Aceste covoare profesionale sunt ideale pentru cei care vor sa isi promoveze afacerea pentru ca, oricine, se uita pe unde calca. Si daca oamenii vad numele barului sau al firmei tale pe un covor, nu il vor uita asa usor. Asa ca, piesa de rezistenta este covorul meu cu motive din anii ‘50. Drept dovada a succesului, clientii vin imbracati mereu ca in acea epoca, cand se dansa Jive si Rock’n’Roll.

Revenind putin la magazinul sanito.ro, trebuie sa va spun ca acest magazin ofera clientilor covoare profesionale pentru orice domeniu. De exemplu, pentru spitale, clinici, cabinete medicale, unitati din alimentatia publica, doritorii pot sa achizitioneze covorase dezinfectante model Decontaminare Sticky Mat si Sani Trans, subtiri si usor de aplicat, pentru a asigura o igiena in proprotie de 99,9% atunci cand sunt utilizate corespunzator. Alte tipuri de covoare sunt cele de exterior si interior folosite in companii, firme, mall-uri, aeroporturi. Si pentru depozite sau halele industriale exista covoare industriale speciale rezistente la trafic intens, uzura si rupere.

Magazinul online sanito.ro ofera transport gratuit tuturor comenzilor ce depasesc suma de 175 RON. Termenul de livrarea este de 24-48 de ore, in functie de disponibilitatea din stoc si zona unde trebuie sa ajunga produsele.

Pentru mine afacerea este un succes si datorita detaliilor. Iar covoarele fac parte din detalii. Daca si tu vrei sa iti mearga totul la fel de usor ca un dans de Rock’n Roll, alege sanito.ro!