Unde gasim cel mai bun pret marire buze cu botox?

Marirea buzelor cu botox sau acid hialuronic reprezinta o metoda din ce in ce mai folosita in chirurgia estetica. Unde putem face acest lucru si unde gasim cel mai bun pret marire buze cu botox? Va recomandam clinica doctorului Calu, o clinica renumita din Bucuresti care ofera foarte multe tipuri de interventii ce tin de domeniul esteticii faciale si corporale. Insa ce este de fapt marirea buzelor si ce este botoxul?

Injectarea toxinei botulinice de tip A (Botox) in zona buzelor poate oferi mai multe avantaje estetice sau imbunatatiri. Botoxul este forma estetica a toxinei botulinice, o substanta chimica care poate slabi temporar sau paraliza muschii. O runda de injectii poate determina muschii sa se relaxeze aproximativ trei luni. Cand este injectat in zona buzelor, Botoxul va poate ajuta: sa minimizati pliurile in zona buzelor superioare si inferioare, sa ridicati colturile gurii; sa indepartati liniile de marionete sau liniile care coboara din colturile gurii; sa corectati un zambet „cauciucat”, sa imbunatatiti forma buzei superioare.
Modul in care injectiile cu Botox schimba aspectul buzelor depinde de locul in care este injectat. De exemplu, in cazul imbunatatirii formei buzei superioare, substanta chimica relaxeaza muschii din jurul buzelor si ii determina sa se onduleze. Acest lucru le poate face sa para mai mari. In majoritatea cazurilor, injectiile cu Botox dureaza de obicei in jur de 10 pana la 15 minute. Injectiile nu sunt considerate o interventie chirurgicala si nu este nevoie de timp de recuperare dupa aceea. Ar trebui sa puteti continua activitatile obisnuite imediat dupa programare. Marirea buzelor este o procedura facuta prin injectarea de Botox cu scopul de a face buzele sa para mai mari. Pentru a face acest lucru, medicul va injecta mai multe unitati Botox in partea de mijloc a buzei superioare. Cand muschii se relaxeaza, buzele se onduleaza in sus. Aceasta substanta intinde buza superioara, facand-o sa para mai mare, fara a adauga volum.

Mai puteti opta doar pentru umplutura de buze sau puteti utiliza Botox si umplutura pentru buze pentru un efect de volum accentuat. Daca alegeti sa combinati procedurile, medicul dumneavoastra va folosi Botox pentru a crea flipul buzelor si le va “umple” cu acid hialuronic pentru a adauga rotunjimea. Acest efect dureaza de obicei doua sau trei saptamani, ceea ce il face o alegere populara pentru ocazii speciale.

Buzele voluminoase ar putea fi privite si ca un tratament pentru un zambet „cauciucat”. Daca gingiile de deasupra dintilor superiori apar atunci cand zambesti, acesta este considerat un zambet „cauciucat”. Pentru a face acest lucru, medicul injecteaza Botox in zona buzelor cunoscuta sub numele de arcul lui Cupidon. Acesta este centrul buzei superioare, unde se afla muschiul orbicular al gurii. Acesta este muschiul pe care il lucrati atunci cand va miscati buzele. Botoxul va va face muschii sa se relaxeze, provocand buzele sa se onduleze putin. Cand zambiti, muschii relaxati vor acoperi practic gingiile. Acest efect va va face buza sa para mai mare.

Plumping-ul buzelor se realizeaza in principal in scopuri estetice, fie ca este pentru a reduce aspectul unui zambet cu gingii la vedere sau pentru a obtine buze mai complete. Unii adulti pot fi, de asemenea, interesati de volumul buzelor pentru a contracara efectele imbatranirii, deoarece buza se poate subtia odata cu varsta. Exista mai multe optiuni din care sa alegeti atunci cand decideti umplerea corecta a buzelor pentru rezultatele dorite.

Botoxul si alte injectii ale buzelor sunt eficiente pentru ceea ce sunt menite sa faca. Cu toate acestea, fiecare dintre acestea va va oferi rezultate diferite. Este important sa discutati cu medicul dumneavoastra optiunile si rezultatele dorite pentru a determina ce tratament este potrivit pentru dumneavoastra. Daca doriti ceva permanent, discutati cu medicul dumneavoastra despre umpluturile de buze care folosesc grasimi sau alte substante. Aceste optiuni necesita o procedura chirurgicala care poate creste riscul posibilelor complicatii.

Ce se intampla cu utilizarea Botox pentru netezirea ridurilor din jurul buzelor?

Utilizarea cosmetica principala a Botoxului este de a reduce sau elimina temporar liniile si ridurile de pe fata, inclusiv din zona buzelor.

Daca doriti sa reduceti liniile, discutati cu medicul despre optiuni. Acesta va poate recomanda umpluturi injectabile daca doriti, de asemenea, sa adaugati rotunjime. Discutati cu medicul daca sunteti interesata de injectiile cu Botox. Asigurati-va ca cititi recenziile clientilor fosti si actuali si cereti sa vedeti inainte si dupa fotografiile tuturor procedurilor pe care le aveti in vedere. Nu va fie frica sa puneti intrebari. Este important sa inteleaga rezultatul dorit al procedurii. Cu Dr. Calu veti avea cele mai profesioniste servicii si rezultate.