Vând mașină cu motor

Şi mai later edit, dacă tot este un post evergreen. Cum mai nou am trecut la un Seat Leon, încet încet am început să am şi nevoie de piese din dezmembrări, având în vedere că piesele turceşti nu mă prea coafează iar cele originale sunt la nişte preţuri prohibitive. Şi am găsit un parc de dezmembrări auto cu tot ce mi-a trecut prin cap. Păcat că l-am găsit după ce am dat 200 de lei pe un buton de avarii defect la Seat.

LATER EDIT: S-o dus, to the highest bidder.

Amu cât se poate de serios.

Vând o daună totală de mașină care înainte de a fi o daună totală avea următoarele caracteristici:

Ford Focus, 2003, diesel 1.8, 198k Km, argintiu după cum se poate vedea în poze. Dotări rămase: închidere centralizată, geamuri electrice, AC, încălzire în scaune, oglinzi, parbriz cu dezaburire și ce mai are un Ford civilizat.

În urma impactului frontal cu un stâlp ce stătea acolo unde-i era locul și nu greșise cu nimic au rămas intacte următoarele componente esențiale (zic eu):

Motor (ca nou), ambreiaj, cutia cu viteze, stâlpi, șasiu, direcție (în mare parte) și 1/2 air-freshener Caribic (foarte fain).

Ce ar trebui reparat mai important în afară de caroseria din față și câteva ornamente este radiatorul și alternatorul care-s cam zob. Airbag-urile zburate și parbrizul spart (se mai vede prin el, deci nu e o urgență).

Demn de menționat că o vând înmatriculată, cu acte, cu RCA valabil, cu rovinietă valabilă, cu cauciucuri noi pe spate (si alea de pe față erau tot noi) etc etc.

Prețul este 2000 euro. Nu 1800, nu 2350 negociabil, nu 1700. Nici 1800 + plata transportului până la Craiova. Orice fel de informații sau detalii suplimentare – se lasă un comentariu (este și câmp de mail acolo) și vă voi contacta.

P.S. Vina o poartă un bucureștean, evident. D-ăla venit de la mama lui, din orașul unde nu știe nimeni să conducă o mașină și unde cedează trecerea e un semn facultativ.

P.S.2 – În caz că simțiți neaparat nevoia să-mi explicați 5 minute la telefon cum ca nu-și merită prețul sau că dincolo era mai ieftin, va invit politicos să nu.

Ford Focus 2003

3 thoughts on “Vând mașină cu motor

 • November 6, 2010 at 6:33 PM
  Permalink

  Ai dă pula mea, arată de parcă ai măturat un elefant cu ea… :))

 • September 25, 2011 at 10:22 PM
  Permalink

  mai este masina?

 • July 23, 2013 at 11:11 AM
  Permalink

  Mare buf facushi cu ea. Cine a cumparat-o, un atelier de dezmembrari auto?

Comments are closed.