Nu numa’ românii fură (toţi românii fură)

“Fii in pas cu Evenimentul!

Intra pe site-ul Vin si Eu.md , informeaza-te si posteaza cele mai importante evenimente ale zilei ce tin de afacerea ta, expozitia ta, concertul tau, sau oricare program cultural din tara noastra.

http://www.VinsiEu.md te promoveaza!

Vino si te inregistreza Da un nume evenimentului si scrie citeva detalii despre acesta, invita on-line MULTA LUME la evenimentul tau .

Vin si eu. md te asteapta spre colaborare”

Un “comentariu” primit la rubrica “Despre” a blogului trotinetic. Până aici nimic neobişnuit, un spam ca oricare altul. Interesantă este asemănarea, să zic aşa, dintre cele 2 site-uri www.vinsieu.ro şi www.vinsieu.md

Ideea de a anunţa evenimente nu e una nouă, nu şi-o poate revendica nimeni (poate doar calendarevenimente.ro care în trecut afirmau că au înregistrat la OSIM calendarul ca şi marcă înregistrata, adică nimeni, dar NIMENI de pe internet nu avea voie să mai folosească în pagină un calendar sau denumirea de Calendar) irelevant şi tâmpit totodată.

Partea cea mai simpăticuţă este faptul că s-au obosit să modifice categoriile pentru a se apropia sensibil de starea de spirit ce i-a condus în momentul furtului, plagiatului construcţiei site-ului, adică au introdus şi categoria Odihnă precum şi încă o mare descoperire pentru a-i diferenţia de concurenţa neloială, categoria Reduceri.

În rubrica Recenzii de pe varianta .md aflăm cu mare fericire şi satisfacţie, reacţia sinceră şi necontrolată aproape în delir a lui Buzco Stanislav la filmul de mare angajament Good Bye Lenin: “Filmul este bun. AM vizionat cu mare placere!“. Buzco, you suck!

În rubrica de Evenimente aflăm cu stupefacţie că Fuego, iubitul interpret de peste Prut (din punctul lor de vedere, geometric şi geografic vorbind) va încânta publicul din Ialoveni cu melodiile sale. No shit! Go Fuego!

La fel aflăm cum Sony Flame le va umezi pe domnişoare în clubul Faraon aflat pe strada Московский бульвар 19

În rest, cum spunea şi un prieten, Ruşîne – Рушыни!

vinsieu.rofurtişagvinsieu.ro categoriifurtişag

18 Responses

 1. aNDRIIpOPA says:

  Io cred că DOAR românii fură. Asta dacă mai vroiai dovada…

 2. Trotinetus says:

  Ce-i drept că rămâne în familie, nu te poţi supăra pe ei. Plus că sunt deschişi la colaborare.

 3. The Fan says:

  Te miri? Doar si moldovenii e romani… 😀

 4. aNDRIIpOPA says:

  “Nu numa’ românii fură (toţi românii fură)
  Fii in pas cu Evenimentul!”

  Mi se pare bestiala alaturarea… 😀

 5. Mirela Baciu says:

  Dupa cum am mentionat si pe Oradeanul.com, jegoasa initiativa “fratilor” de peste Prut. Care e urmarea povestii cu administratorul? Se va dezvalui publicitatii? 😉

 6. Trotinetus says:

  se va, la un moment dat

 7. croco says:

  Nu SUNT asemanari deosebite… .astia de la .Ro le place bla bla blu blu…recunoasteti si fara suparare. In Moldova lumea munceste nu prea are timp de distractii poate si din motivul acesta nu prea sunt evenimente. ii sugerez administratorului de la .md sa se “reprofileze” pe alte domenii. Oricum… vorba lui”trottinetus” ramaneti o familie, nu trebuie sa va certati.

 8. Trotinetus says:

  @croco – in Moldova oamenii “lucreaza” la greu, am remarcat ca nu mai e vreme de creativitate si alte chestii..

 9. croco says:

  La .Md macar i-ti este clara situatia. Au un Calendar mai bine gandit. Daca vezi ca pe 24 nu-i nimic atunci nu-i nimic, pe cand la astia de la .Ro daca dai Click pe 24 te duc in eroare cu toate datile viitoare baga toate vrajelile. Adauga cateva evenimente si le “intind ” pe toata luna.

  La astfel de portaluri calendarul e “aurul”

  Si logoul e mai super
  PUNCT

 10. croco says:

  p.s A-ti copiat culorile de la http://www.onclinic.ro/

 11. Trotinetus says:

  @Croco – n-ai inteles nimic, mori in bezna!!! de 2 ori

 12. croco says:

  mori tu de 3 ori

 13. Trotinetus says:

  bai croco whatever, daca un eveniment tine 4 zile, nu ti-e normal sa fie afisat in toate cele 4 zile? numarul total nu e afectat cu nimic, doar ca e afisat ca are loc in fiecare din cele 4 zile. daca e o expozitie pe o saptamana, trebuie sa mergi exact la ora la care se deschid portile? nu iti foloseste si peste 2 zile sa stii ca e deschisa si se poate vizita?

  P.S. alea cateva evenimente intinse pe toata luna sunt 2200 – 2400 unice

 14. Stefan says:

  A vand in vedere cum copiaza vinsieu evenimentele, nu cred ca trebuie sa va deranjeze prea mult.

 15. Trotinetus says:

  dezvolta… te rog

 16. Shineva says:

  Stefan iubeste tu Brasovul in mod corect si lasa povestile