Woodexpert este locul pentru profesionistii in productia lemnului

Magazinul Woodexpert este un leader in domeniul echipamentelor de procesat lemnul in produse finite. Cumparatorii produselor acestui magazin sunt deseori profesionisti in acest domeniu, care au nevoie de un update tehnologic pentru a facilita procesul de prelucrat lemnul.

Aici pot fi gasite aparate precum:

 • Linii pentru brichetare;
 • Linii de debitare;
 • Fierastraie circulare;
 • Camere de aburire;
 • Masini clasice de tamplarie;
 • Masini automate de tamplarie;
 • Fierastraie circulare;
 • Camere de uscare;
 • Cazane industriale;
 • Camere tratament termic
 • CNC –uri.

Toate acestea pot fi achizitionate online, deoarece clientii beneficiaza de fisa tehnica completa a aparatelor pentru a fi siguri ca vor obtine exact ce au nevoie.

De ce este avantajos sa investesti intr-o linie pentru brichetare?

Fie ca ai o firma specializata in acest domeniu sau ai o firma care lcureaza in industria lemnului, brichetarea resturilor de lemn este o afacere buna, deoarece poate aduce venituri suplimentare. Multe case in ziua de astazi folosesc pentru incalzire sobe, ce adesea functioneaza cu brichete de lemn, peleti sau alte alternative.
In mod normal, reziduurile de lemn au un continut scazut de cenusa si o valoare calorica ridicata si, prin urmare, este usor sa fie produse brichete de lemn de buna calitate. In general, reziduurile de lemn sunt, de asemenea, cea mai buna materie prima pentru producerea de brichete de consum, datorita calitatii si densitatii ridicate a produsului. Exista multe tipuri de lemn care pot fi utilizate pentru brichetare. Lemnul este diferentia in cea mai mare parte fie in rasinoase (conifere), fie in foioase (pe baza de frunze). Cu toate acestea, in aceste tipuri exista numeroase variante. Cele mai cunoscute rasinoase sunt: ​​pinul, molidul, bradul, cedrul, zada si lemnul rosu, iar cele mai cunoscute foioase sunt: ​​arin, frasin, fag, cires, castan, ulm, hickory, mahon, artar, stejar, lemn de trandafir, tec, nuc.

Brichetele sunt deseori comparate cu peletii, deoarece peletii sunt un combustibil mai cunoscut. Valorile calorice pentru brichete sunt similare cu peletii, dar exista multe avantaje daca alegi sa investesti intr-o presa de brichetare din lemn in loc de o masina de peleti. Investitia intr-o linie pentru brichetare este mult mai mica si se poate stabili o productie consistenta si fiabila de la 200 kg / 1h si mai sus, consumul de energie electrica si costurile pieselor sunt mai mici, particulele pot fi mai mari si se poate folosi o varietate mai mare de materii prime.

Brichetele din lemn ofera o solutie de combustibil usoara si convenabila pentru arderea cu combustibil multiplu sau pentru arderea semineului deschis. Brichetele pot fi folosite in orice scop de ardere a lemnului, fara a fi necesara nicio modificare. Sunt ambalate in saci la indemana si sunt destul de usor de transportat. Fiind uscate si asiguraand o ardere curata, acestea ard si se aprind ca orice produs conventional, dar mai eficient.

Brichetele de lemn sunt, de obicei, confectionate cu toc de lemn si rumegus comprimat. Atunci cand se aplica caldura extrema, lemnul elibereaza un adeziv natural numit lignina care combina ciocanul lemnului si rumegusul. In acest proces, brichetele sunt comprimate la 10% din volumul initial. Brichetele pot fi impartite in parti mai mici pentru a fi utilizate in sobe mai mici sau in seminee.
Pentru a crea astfel de produse pentru incalzire, alege cele mai bune linii pentru brichetare!